666
tego nie widziałem . a ta wiadomość ??A co do filmów to dobre
Polecam To co tam ciekawego jeszcze napiszesz ?
666
Witam jak tam samopoczucie , masz jakąś kolekcjie filmów czy chodzisz do wypożyczalni??
666
Dobra nie odpisuj daj sobie spokój . Życzę ci miłego weekendu CZEŚĆ
własciwie to sama ściągam filmy które mi sie mogą spodobać albo tez ktoś coś ciekawego przyniesie
A Ty ??
666
Witam cię a jednak odpisałaś dzięki za to naprawde cięszę się , wczoraj miałem urodziny i wielkiego doła , ale potem było ok . A co do filmów to nie ściągam bo mam słabego laptopa .Więcej oglądam na HBO tam można trafić na nowości i dobre stare klasyki ,albo mogie wypożyczać na VUD to jest na tv N . A jak uciebie co robiłaś wczoraj ???/
Witaj wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
spóźnione ale szczere
A nogi mnie bolą po wczorajszej imprezie
ale było super
A co do filmów to ściągnełam sobie "Pamietnik " podobno super film muszę go koniecznie obejrzeć
Tylko mam jakoś tak mało czasu
666
dzięki za życzenia Anita piszesz że byłaś na imprezie to powiec mi ty masz cały czas kompa włonczonego bo stale jesteś dostępna.Acha jak oglądniesz film to się podziel wrażeniami.
Gdzie jestem dostępna ? A Tobie jakie filmy sie podobają??
666
Powiem ci tak zawsze jak film mi się podoba to jest tak że innym się niepodoba , ale napewno dobre kino w stylu CZAS APOCALIPSY , OJCIEC CHRZESTNY , OMEN lubie tesz polskie komedie ale w stylu BAREI .Jest wiele filmów ale długo by pisać , bo poprostu jestem wymagający.
Tu chyba chodzi o swoje zdenie każdy ma prawo napisac to co mysli
wiec nie przejmuj sie ze komus sie to nie spodoba
pisz to o czym myślisz
pozdrawiam
hej oglądał ktoś już może 2012 ??
666
witam pytałaś oto 06 12 09 czy oglądał ktoś 2012 więc ja oglądałem i mam go na płycie , i jest do kitu, ale to moje zdanie.
aha ja jeszcze go nie widziałam ...
hej oglądał ktoś film milioner z ulicy ??