Nawet nie wiedzialem ze jest nowa wersja tego filmu. O ile dobrze sobie przypominam to ogladalem wczesniejsza wersje.
Dziękuje Dawid że cos napisałeś
co u Ciebie ?? Ktoś zna jeszcze jakieś ciekawe filmy ??
Z ciekawości poszukałem informacji o tym filmie a skoro znalazłem to się nimi podzielę
Remake klasycznego horroru pt. "Piątek trzynastego".
Whitney (Amanda Righetti), Clay (Jared Padalecki), Mike (Nick Mennell), Jenna (Danielle Panabaker) i Trent (Travis Van Winkle) to młodzi ludzie, którzy wraz z innymi przyjaciółmi spędzają czas na obozie nad jeziorem Crystal Lake. Jednak pozornie spokojny i beztroski weekend zamienia się w koszmar, kiedy każdy z nich staje się celem polowania maniaka z maczetą, znanego jako Jason.
/zdjęcie i opis pochodzą z portalu FILMWEB/
a seriale ja gusuje w sf - Stargate - SG1, Stargate Atlantis, Battlestar Galactica, Ucieczka w kosmos to moje ulubione
jak pomogłem zaplusuj zawsze to motywacja do dalszej walki
na GG proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderowania forum
A teraz m telewizji na tvn ma być dom woskowych ciał oglądał ktos ?? super filmik naprawde polecam
Ja chyba nawet oglądałam ten fil piątek 13
a co powiecie na temat muzyki filmowej ulubieni kompozytorzy itd mój to Hans Zimmer i soundtrack z Karmazynowego przypływu oraz Gladiatora, a 2 w kolejności to Maurice Jarre ojciec J.M. Jarre napisał muzykę do Świadka z Harisonem Fordem oraz do fajnego starego filmu SF z Denisem Quaidem Mój własny wróg
jak pomogłem zaplusuj zawsze to motywacja do dalszej walki
na GG proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderowania forum
Muzyka z Gladiatora jest świetna uwilbiam ją
poprostu chyba najlepsza
podobnie jak film tez jest super bardzo mi się podoba. A co do tej muzyki to nawet sobie ściągnełam i czasami słucham:) Naprawde film warty obejrzenia.
666
Ja mam jeden film i zawsze jak mam okazje to go oglądam to CZAS APOKALIPSY ..... Pozdrawiam.
To prawda ten fim jest fajny ale taki troszkę straszny
666
Anitka masz racje ale prawdziwy bo tam naprawde tak było . Moim jeszcze kultowym dzielem jest OJCIEC CHRZESTNY wszystkie 3 cześci .Niewiem czy to jest w twoim guście ale polecam . Mam takie pytanie lub propozycje , jak by powstało forum 100 płyt rocka , każdy by dawał swoją propozycje a z tego powstał by lista .Co ty nato ????Jak nie to forum to przepraszam.
666
No i dałem plame forum o muzyce jest , sory ale o muzyce jest strona , ale propozycja moja jest aktualna zrobić liste 100 płyt ROCKA . Jak się nie zpodoba to nieszkodzi. nie było tematu
Ja uważam, że można wszystkiego spróbować wszystkie pomysły są tu mile widziane
więc wspólnie możemy stwożyć coś fajnego co bedzie przyciągać więcej osób
pozdrawiam i dziekuje za wspaniały pomysł
A co to filmu Czas apokalipsy to wiem, że to film oparty na prawdziwych wydażeniach podoba mi sie seria filmu Piła a Tobie ??
666
Powiem że nie lubie takich , raczej wolę nie wiem czy znasz DUCH , To jest o dziecku szatana , poprostu super
tak widziałam ten film bardzo mi sie podobał ale nie wiem czy mamy na mysli ten sam film więc musisz go troszkę opisac
666
Napisałem ale gdzieś znikło . Przykro mi ale nie moja wina Pozdrawiam