666
Anita ja za bardzo nie lubie opowiadać, ale to jest dosyc stary film ,chodzi o ambasadoro któremu zmarło dziecko po porodzie , nie mówiąc nic żonie zamieniono w szpitalu . Zamieszany w całą sprawe jest kśiądz który zna całą sprawe i namawia ambasadora by zabił to dziecko , bo to dziecko szatana ,ma zmak na głowie 666 . ginie dużo ludzi itp.......Sama widzisz że nie umiem opowiadać. Zrobiłem to tylko dla ciebie....tylko się nieśmiej
Pewnie, że nie bede się śmiała bardzo dziekuje za to co zrobiłes
wiesz ja jednak oglądałam inny fim
tez dziecko było szatanem który zabijał ludzi. Jego matka zapłaciła porywaczą zeby je porwali:) Chłopiec sie świetnie bawił. Zabił wszystkich tych porywaczy
Film bardzo ciekawy... naprawde polecam
Dziekuje raz jeszcze
jeżeli mówimy o tym samym filmie to nie DUCH bo to było o budynku który stał na indiańskim cmentarzu a dziecko porwał duch przy pomocy TV tylko o filmie OMEN
jak pomogłem zaplusuj zawsze to motywacja do dalszej walki
na GG proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderowania forum
666
Lucass masz racje coś mi się pokiełbasiło , oczywiście chodzi o OMEN , co ja ztym duchem . Anite przepraszam że ją w błąd wprowadziłem.
666
dobrym filmem według mie oczywiście jest jeszcze ZŁY PORUCZNIK . Albo DZIEDZICTWO
Nic sie nie stało każdemu sie moze zdarzyc pomyłka
podoba mi się jeszcze film NIENARODZONY tez go polecam
666
ANITA a z polskich filmów jaki jest według ciebie dobry??
Z polkich filmów ??To zalezy od gatunku Dużo jest fajnych polskich filmów
a Twój ulbiony film jaki jest ?
666
cześć, kiedyś oglądałem i mi się podobał/ DZIEJE GRZECHU , wiele jest polskich dobrych filmów.można by pisać teraz mi nic do głowy nie przychodzi. A tak to ci powiem że jestem maniakiem polskich starych filmów. To narazie powodzenia.M.......
Mi sie tak najbardziej podobają polskie komedie np. Czas surferów świetny filmek
666
Anita a kto jest na tym zdięciu??????
Na tym ozbrazeczku ?? który mam ? nie wiem Uzi mi wstawił ten obrazek śliczny co ( dziekuje Zbyszku) ja nie miałam pomysłu na to
666
No ładny a kolor włosów trafiony , czy masz inny????? przepraszam że pytam ale jestem ciekawy jak by tu ciebie sobie wyobrazić ? czy wysoka mała , itp.. nie obraś się bo nie będe pisał ....bo to co tu czytam to jesteś wszechstronna wiersze , kawały i inne takie tam tematy. POZDRAWIAM
Lubie pisać o wszystkim To nie jest moje zdjecie
a bardzo chcesz wiedzieć jak wyglądam ?
666
no fajnie by było...
hehe moze napisze Ci wiadomośc prywatną
co Ty na to ??
666
no dobra.
To zeby nie było To jakie filmu Ci sie jeszcze podobają ?? Widzioałes zabujczy numer ??