Zacznij od tego wątku: http://uziwamp.pun.pl/viewtopic.php?id=130
Pomocy!! Nadal nie działa. Zainstalowałem konfiguracje dla telefonu: NOKIA 3510i. Przywróciłem ustawienia fabryczne (myślałem, że coś sam namieszałem) przy próbie wejścia do internetu pojawia się informacja "Wewnętrzny błąd" Proszę o pomoc!!
Proszę o pomoc jestem zupelnie zielony jak usunąć zamienić wgrane tapety na tym telefonie ustawiam swoje co chwila sie zmieniają a już nabardziej wkurzają mnie 2 chinki chce je usunąc na amen ratujcie
Chodzi ci o systemowe tapety? Jeżeli tak to nie da się ich usunąć. Można je tylko zmodyfikować przy pomocy kabla serwisowego + edytor hex (lub MTK Media Edtor).
Poszukaj w ustawieniach -> opcje telefonu -> Gsensor switch wallpaper i jeżeli znajdziesz to daj na "wyłącz" Jeżeli masz taką opcję to powinno ci przestać przełączać tapety po ruszeniu telefonu.
dziękuje to się coś czuje nie rozstanę z tymi chinkami próbuje znaleźć te funkcje i t wyłącze dziękuje
bedzie +
A mam pytanie dało by się chociaż zroboć tak by się tapeta nie zmieniała przy ruchu tel mam sciphona i68 4g
Ostatnio edytowany przez verdon (2011-03-24 06:59:11)
Siemka Są jeszcze jakieś bajery ?? Znam 8
1 Hinduska tancerka
2 Michael Jackson
3 Myszka Miki
4 Zbita Szybka
5 Rekin
6 Zapalniczka
7 Tornado
8 Spadające ikonki
Są jeszcze Jakieś?
Z tego co widzę to w moim można przypisać tylko dźwięk dzwonka lub grupę. Nie znalazłem żadnej funkcji przypisywania obrazka do dzwoniącego.
Więc przede wszystkim kontakt musi być zapisany w pamięci telefonu. Jeżeli kontakt jest w pamięci telefonu to wtedy mając otwarty dany kontakt przesuń ekran w dół (musisz kliknąć i przeciągnąć pasek boczny) i tam powinna być ikonka nutki, która definiuje dzwonek kontaktu.
Jeżeli chcesz ustawić, któryś z własnych dzwonków to musisz go najpierw dodać do listy dzwonków możesz to zrobić np. tam gdzie edytuje się główny dźwięk dzwonka (do pozycji "<skasuj>" można przypisać dzwonek).
Nie do konca rozumiem pytanie. Czy chcesz ustawic jedna z tych tapet na stale czy tez chcesz "wydobyc" te zdjecia.
Witam. Posiadam sciphona 4g i68
1) Czy da się jakoś wyłączyc, usunąć te efekty jak spadanie ikonek itd? Albo przynajmniej wyciszyc. Przypadkiem uruchomione spadajace ikonki mimo wyciszenia w miejscu publicznym potrafią wkurzyc...
2) Jak wiadomo odtwarzacz ma ograniczoną liczbę miejsc na piosenki. Można ją jakoś zwiększyc, lub sprawic aby uruchamiana z folderu 'dokumenty' na karcie pamięci piosenka byla włączona przez odtwarzacz? Ewentualnie, w którym miejscu mozna tworzyc playlisty?
3) Po uzyciu opcji "odpowiedz" czy "odpisz"(nie pamietam) w smsach, nie jest on nigdzie zapisywany, nie da sie go przeczytac. Mozna to zmienic? Podejrzewam, ze uzywana jest wtedy opcja "tylko wyslij", moze to da sie gdzieś przestawić?
POMOCY
Mam SciPhone i68 i mam z nim taki problem mam karte plusa i jak próbuje dzwonić z niej to wyskakuje połaczenie niemożliwe lub sprawdz usługi operatora (mam kase na kącie wiec nie wiem co moze byc, sms dostaje i wysyłam normalnie)
prosze o szybko pomoc
Nowy użytkownik
:)czesc wszystkim:)
jestem tu nowa i zielona w obsłudze tego fona. Wiem że ten temat był już poruszany, mam na myśli problem z odtwarzaczem muzyki. próbowałam z tymi folderami na karcie pamieci zmienialam je i tworzyłam nowe ale to nic nie dalo. kiedy włączam odtwarzacz i wchodze w liste utworów jest pusta a na środku mam napis ''skasuj'' . zmienialam z telefonu na karte w ustawieniach i nic
Mam nadzieje że macie jeszcze jakieś pomysły w tym temacie.
Druga sprawa to taka ze, moge wrzucac pliki na karte pamieci a na telefon nie . w kompie widze ze mam miejsce chce wrzucic i wyswietla sie komunikat ze nie mam miejsca a tak naprawde widze ze jest.
Prosze was o pomoc bo juz nie wiem co zrobic.