666
Witam mam taki problem jak wgram jakieś radio to piszę że nie do tego telefonu .Może ktoś poda mi jakis link gdzie znaleść to właściwe radio I jak już piszę to zadam takie pytanie miałem NOKIE e 51 i jak tam oglądałem filmik czy teledysk w YOU TUBE to nie było żadnego buforowania A w tym Samsungu B7300 to nie idzie oglądać co parę sekund się buforuje czy to normalne ,jak tak to jestem zaskoczony Nokia starsza i lepsza
Buforowanie zleży od tego jakie masz łącze z internetem i od aplikacji (Aplikacja od google moim zdaniem jest żałosna).
A teraz odnośnie radia (chodzi o internetowe?) na swoim SPV mam zainstalowane dwie aplikacje dedykowane do radia internetowego: munduRadio i Resco Pocket Radio. Ale najlepszą aplikacją jest CorePlayer (który także obsługuje radia internetowe ) tylko trzeba ręcznie mu wpisać adres radia. Jeżeli chodziło ci o radio analogowe to ci nie pomogę (Mój SPV nie ma takowego).
666
Witaj ja korzystam z WIFI , i dlatego chciał bym jakieś radio ,tylko tak jak pisałem te co ściągałem to mi nie działały .A piszesz że aplikacja google jest do kitu możesz coś więcej ,co mam zrobic w tym przypadku .Bo jak miałem e51 to filmiki z you tybe sie nawet nie buforowały czy nokia jest lepsza
Z tego co pamiętam to nokia miała obsługę streamingu w słabej rozdzielczości więc bez problemu sobie z tym radziła. Jeżeli chodzi o youtube na urządzeniach z WM to chyba najlepszym rozwiązaniem był kiedyś Core Player, a później YT zmienił sposób przesyłania obrazu.
Do radia internetowego także polecam Core Player (CP może także służyć jako odtwarzacz )
Aha mówiąc o aplikacji do google miałem na myśli aplikację Youtube, którą udostępnia google.
Ps.
Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś to zainstaluj CorePlayer'a bo to naprawdę podstawowy program jeżeli chodzi o odtwarzanie filmów i wszelkiego rodzaju streaming'ów.