Strony: 1
gdy próbuję wejsc na inna stronkę niz google to wyskakuje mi info ze pamięc pełna. ktoś wie w czym tkwi problem? chyba nie zapycha się cała pamięc telefonu? wchodze np na allegro , laduje się starowa ale jak chce wejsc w aukje to zaraz info - pamięc pełna...
Przede wszystkim czy próbowałeś opery mini? (np. tą wersje)
Możesz także wpisać w google allegro i kontynuować przeglądanie klikając na linki (nie wiem jak teraz, ale kiedyś google dostosowywało strony to telefonów)
uzywalem zwyklej przegladarki z 9+++ . zainstalowalem własnie tą operę którą podałes, ale po instalacji wyskakuje mi info ze nie moze się połaczyć z interentem .Powiedz mi jak wejsc w tą zainstalowaną operę bo nigdzie jej nei widzę.
Opera powinna sie znajdowac tam gdzie sa aplikacje java. Jezeli sie nie laczy to upewnij sie ze masz poprawnie skonfigurowany profil internetowy.
zgadza się ,m mam tam operę a co do neta to chyba mam jednak zle skonfigurowanego neta... za cholere ne wiem jak sam to zrobic , udalo mi się sms od jakies noki x6 ze strony gg air... a sam nei wiem jak to ustawic
Sprawdź ten sposób: http://uziwamp.pun.pl/viewtopic.php?id=130
niestety bylem juz tam , 1 fon nic nei daje, 2 fon niby zapisuje ustawienia ale netu wogole nie ma, dlatego sporobowalem z jakąs nokią x i na niej mam neta ale cos jest nie tak skoro net nie działa w pełni
nokia 3510i,2630 konfiguracja działa na 9+++. Ale ja nie o tym mam 9 gier zainstalowanych w telefonie a nie moge ich odpalic,pisze mi ze mam nie zainstalowanej javy,a jave mam zainstalowana.pomozcie cos.pzd
jeżeli chodzi ci o ikonki jakichś gier które znajdują się w menu głównym, to są to tylko ikonki bez powiązania do żadnej aplikacji - jedyny sposób żeby pozbyć się tych ikonek to zmniejszyć ilość stron w menu. (do tego potrzebny jest kod serwisowy u mnie to było *#77773#)
Użytkownik
A mi w ogóle z netem nie chce się połączyć, wiecie dlaczego?
A telefon masz skonfigurowany?
Jak nie to spróbuj skonfigurować według tej instrukcji
Mam od kilku dni sciphona z allegro I9 +++ itd
udalo skonfigurowac net dopiero po tym jak w trybie *#82043036# ustawilem telefon na nokie E72 a potem podeslalem sobie z plusa gotowe ustawienia. MMSy zadzialy od razu jak w opisie z tej strony.
Teraz borykam sie z chinskimi znakami w przegladrce. Jak chce wejsc na opere mini zeby pobrac to wszystko jest po chinsku
Strony: 1