666
mam pytanie kupiłem i to nie tanio ale CUBANA czy to coś innego , pytam fachowca panią ANITE. Acha wygląda to jak cygaro.
z zapachów to na wieczór only Cartier Declaration a codziennie to Emporio Armaniego i vetiver guerlain
jak pomogłem zaplusuj zawsze to motywacja do dalszej walki
na GG proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderowania forum
666
Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku,
niech się spełnią w Nowym Roku ! Dla najmilszej moderatorki życzy Marek
666
hej ciebie a kogo. Pozdrawiam
666
ja nigdy nie żartuje.
cieszę się że to co piszesz to prawda : bardzo Ci dziękuje za wszystkie rady które od Ciebie doatałam i za ciepłe słowa które były mi bardzo potrzebne
dziekuje raz jeszcze.
z kupnem prezentów zawsze mam problemy. Uważam, że jak ktoś nie ma pomysłu na konkretny prezent to kupuje właśnie kosmetyki. Może z tego jednak wyniknąć problem jak nie wiemy jakich kosmetyków dana osoba używa. Może być to tzw. prezent nietrafiony. Zapach który nam odpowiada dla kogoś może być nie do-zniesienia. Znam przypadek, że jedna osoba była uczulona na pewien znany rodzaj perfum.
Masz racje kupno prezentu to jest totalna porażka pracuje w drogerii i wiem ile ludzi kupuje kosmetyki
ciekawe przewaznie nie sa to tanie rzeczy... i tak się zastanawiam ile osob trafiło z prezentem a ile niestety kupiło coś co drugiej osobie sie zupełnie nie przyda
666
Anitka zawsze możesz liczyć na dobrą rade, i pomoc . Pozdrawiam i życzę zdrowia
Dziekuje i wzajemnie wiesz dobrze że ostatnio miałam ciężkie dni
ale mam nadzieję ze juz są za mną