Witam szanownych fachowcow i prosze o porade.Chcialem zapytac jaka bedzie najlepsza kompresja (ustawienia kompresji) dla filmow na i9+++.Kompresowalem film na mp.4 320x240,video-higher,audio-higher ,stereo channel i film rwie niemilosiernie.Bardzo prosze o konkretne podpowiedzi.I moze jaki bedzie najlepszy program do kompresji filmow?.Dziekuje
opcja szukaj nie gryzie było już kilka razy
jak pomogłem zaplusuj zawsze to motywacja do dalszej walki
na GG proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderowania forum
VIP
witam
lucass ma racje juz bylo nie raz po to jest szukajka zeby jej uzywac...
'A twoja odpowiedz mnie nie zadowala.'
aha zmien swoja postawe... bo to ty prosisz o pomoc a nie my ciebie...
to forum to zbiorowisko ludzi ktorzy pomagaja bo chca.. nik nam za to nie placi wiec nie rozumiem twojej ironii...
a program to : xilisoft
MP4
176 x 144
15 klatek
128 kb/s audio
pasi ?
pozdrawiam
VIP
wiec powiem tak... trzeba przeleciec sie po tematach... bo informacja ktora szukacie nie zawsze jest w watku adekwatnie podpisanym.... a lucass juz troche jest na forum i zgadzam sie z nim bo juz nie raz odpisywalismy na takie pytania jak zadajecie.... zreszta... wystarczy napisac np na gg.... bo przeciez sa podane.... lol ludzie
pozdro
Zgadzam się z waszą postawą jaknajbardziej. Nawet ukar nie pytaj, gdzie go możesz znaleźć: Google też nie gryzie. A co do silvestr'a: nie dubluj
Ze swojego doświadczenia mogę polecić ImTOO 3GP Video Converter 3, tylko wystarczy trochę poeksperymentować.
VIP
czesc XxTomQxX
nie double'uje tylko tam pomiedzy byla wypowiedz kogos jeszcze co atakowal lucassa wiec odpowiedzialem mu... pewnie usunal posta
pozdro
ukar po pierwsze nie kompresja bo kompresja to coś zupełnie innego szukasz rozdzielczości którą obsługuje telefon wpisz sobie w wyszukiwarke i wyskoczy ci z 6 tematów w co najmniej 1 jest wszystko łącznie z polecanymi programami, odpowiadam tak bo denerwują mnie osoby które bezmyślnie zadają pytania nie wiedząc czego szukają i nie próbują nawet szukać na forum, coś nie dział to od razu pytanie, dobijają mnie pytania które są w FAQ ciekawi mnie kiedy ktoś zapyta gdzie jest FAQ
jak pomogłem zaplusuj zawsze to motywacja do dalszej walki
na GG proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderowania forum