mam jeszcze 2 sprawy
1. kiedy wyłączam ten cały czujnik ruchu to działa tylko na tapecie ale w odtwarzaczu muzyki przy potrząsaniu nadal zmieniają mi się piosenki. w jaki sposób to wyłączyć?
2. Moje słuchawki grają bardzo cicho. co mogę z tym zrobić aby nie popsuć jakości dźwięku w słuchawkach. Słyszałem że można wymienić końcówki słuchawek ale nie wiem w jaki sposób czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to zrobić?
Pozdrawiam
Jezeli wylaczyles czujnik ruchu dla tapet to obok niego na liscie jest czujnik dla muzyki. Przynajmniej u mnie tak jest bo z tymi telefonami to nic nie jest pewne Sluchawki to juz domena naszych wybitnych specow ale jest to opisane na forum w kilku miejscach.
VIP
witam juz bylo to wałkowane pare razy... uzywaj szukajki bo po to jest
podejrzewam ze watek ten zostanie zamkniety
pozdrawiam
Skoro nie ma takiej opcji to możesz jeszcze wyłączyć czujnik ruchu kodami inżynierskimi, ale wtedy to już wogóle go nie będziesz miał. A co do słuchawek to możesz odciąć końcówki od twoich słuchawek do SciPhona, od innych i zlutować końcówki do kabla (pamiętaj o kolorach ). Możesz też przylutować sobie mini jack'a. Będziesz mógł wtedy słuchać z każdych słuchawek, które mają wejście 3,5mm, ale tracisz wtedy możliwość słuchania radia i rozmowy przez słuchawki. Więc lepiej się zastanów.