No Andziula milo powitac Oczywiscie czesciej bedziesz teraz zagladala? W koncu jestes tu od poczatku istnienia tego forum a to zobowiazuje
Kontrolować Andziula to nie wszystko Wiem co to brak wolnego czasu ale zawsze jakąś chwilkę da się wygospodarować na szczęście. Tematów jak widzisz przybywa, ludzi też.
Zdolna jesteś Po wejściu na to forum masz dział Nowe Forum "DOWNALDS" Wystarczy w to kliknąć. Ewentualnie kliknij w ten link: http://downalds.p2a.pl/
Kupe pracy jest tam wlozone i szkoda by bylo zeby sie marnowalo Jest to forum jak najbardziej do rozkrecenia, ale trzeba na to troche czasu i chyba odrobine dzialania w tym kierunku.
666
ciekawe forum ale jest weekend i co robicie bo ja za chwile będe pić piwko a wy??????
Ja dzisiaj piwa pic nie będę ale może jutro wieczorem tylko będę najpierw musiał sprawdzić kiedy mamy inauguracje roku na PR
Weekend Moric to dla mnie pojęcie względne bo jutro mam na 6.00 do pracy Po czwartej muszę wstać, tak że nie jest to dosyć ciekawe. No Michał ale chyba to już ostatnie chwile najdłuższych wakacji
W ogóle to takie swobodne rozmowy proponuje prowadzić w ChatBoxie. Może zachęci to innych do korzystania z tej nowosci.
666
ja kiedyś tesz tak miałem 4 rono wstać to był koszmar ale teraz spoko dziśiaj mi się zdażyło po raz pierwszy wstać o 12tej wstyd ale do 3ciej balanga to można wybaczyć nie .Pozdrawiam
To jeszcze nic Ja w sobotę zawoziłam kolegę na dyskotekę który mieszka ode mnie bardzo daleko
więc droga w jedną stronę zajeła mi sto kilometrów
no i oczywiście ktoś musiał po niego jechać
obudził mnie o 3 w nocy
to dopiero była porażka
tak słodko sobie spać i jechać po kogoś sto km
Ale nie było żle
czego się nie robi dla przyjaciół