Jak usunąć tę strzałkę, którą trzeba przesuwać przy każdym odebraniu rozmowy?
Jak chcę szybko odebrać połączenie to akurat ta strzałka przesuwa sie jak slimak;-)
ta co pisze "slide to unlock"
Ostatnio edytowany przez alixia (2010-05-22 14:59:22)
u mnie nie ma żadnej opcji aby to usunąć ,chyba że coś menu inżynierskim ,ale ja się w to nie bawię
A zastanawiam się czy opcja "odbierz dowolnym klawiszem" nie rozwiazala by problemu tylko nie wiem na jakiej zasadzie by to mialo dzialac? ze moge gdziekolwiek dotknac ekran zeby odebrać?
nie da się.
Slide to unlock jest po to jak sama nazwa wskazuje - by odblokować klawiaturę - w przypadku syfona - ekran dotykowy
Jeśli chcesz "szybko odebrać" połączenie to wstrząśnij telefonem - zadziała gsensor i odbierze rozmowę - przynajmniej tak jest u mnie
Ja wyłączyłam te sensory bo mnie drażniły. Potrząsanie mi nie pomoże, ale sprawdzę i tę możliwość. Odbieranie jakimkolwiek przyciskiem działa tylko po uprzednim odblokowaniu strzałki. Czyli nadal .... nic nowego;-)
Może jeszcze ktoś będzie miał jakiś pomysł..?
Pozdrawiam!
moi drodzy jeśli ktokolwiek jeszcze tu zagląda- czy wiecie jak usunąć denerwujący dźwięk przy lock-unlock? występuje taki dźwięk jak przy robieniu zdjęcia mniejwięcej....pls a ustawienia profilu nie pomogły
odkopałaś temat w którym odpowiedzi są co roku po jednej
Niestety jedynym sposobem na wyłączenie tego dźwięku była zabawa w ustawieniach fabrycznych, a i to było wątpliwe i krótkotrwałe rozwiązania (wmawiałeś telefonowi że ma podpięty zestaw słuchawkowy i audio szło na słuchawki których nie było)