no z tego co sie orientuje to jak podlaczysz telefon do kompa i wyskoczy Ci dodatkowy dysk to go trzeba sformatowac
mars napisał:
Siema!
Mam pytanie. Bo wczoraj zamówiłem sciPhone'a i9+++ i mam karte micro sd 1 gb ze starej komy czy ten telefon ją odczyta??
odczyta bez problemu
Nowy użytkownik
mnie nie ale o innych nie wiem
a ja w swoim syfonku mam tak że jak jest ciepło to elegancko kartę czyta a jak jest zimno to wyskakuje jakiś błąd MS coś tam i nic czyściłem tam wszystko próbowałem docisnąć i tak nic ciepło działa zimno nie działa heeh
macie na to jakąś rade czy to tak po prostu już będzie ??;>
Witam nie dawno kupiłem sobie kartę pamieci 4gb mam zainstalowana Opere java i tu zaczyna sie mały problem.Gdy chce zainstalowac reszte aplikacji na karte pamieci wyskakuje mi BŁAD za mało pamieci :-(.Co mam robic czy jest jakas mozliwosc usuniecia tej aplikacji??.Co najsmiesniejsze gdy wybieram gdzie ma byc ona zainstalowana nie widzi mi karty a gdy wchodze plik Files widzi
Szczerze nie mam pojęcia co może być nie tak. A opera mini jest zainstalowana na karcie pamięci czy w pamięci telefonu?
mam ten sam problem z kartą formatowałem na wszystkie sposoby nic niepomogło wkładałem inne karty działają bardzo dobrze
nie działa tylko 1G(jest sprawna działa w innych telach i w kompie)
Daj ją komuś komu działa a ty weź jego kartę i po problemie.