Użytkownik
Witam serdecznie od paru dni jestem posiadaczem telefonu SciPhone F8 4G
Mam telefon w sieci PLUS.
Oto problemy:
- gdy chcę zainstalować grę (lub aplikację) pojawia mi się 'czy chce pobrać JAVADLL' gdy klikam pobierz wyświetla się że ściąga ale zatrzymuje się na 0%...
to jest główny problem...
tapeta- gdy ściągam tapetę odpowiednej wielkości wyświetla mi się tapeta ale po bokach mam białe linie (jakby tapeta była za krótka). A w telefonie jest tylko 1 tapeta która pasuje, chciałbym ją zmienić...
Proszę o szybką odpowiedź (GRY (()
Użytkownik
poradziłem sobie z tym problemem, to znaczy instalują się ale gdy włączam ekran nie daje oznak życia (reaguje na dotyk bo jest wibracja) ale nie można niczego wybrać..
O co chodzi??
Ciężko powiedzieć, najlepiej by było spróbować przywrócić ustawienia fabryczne, ale z uwagi na to że nic nie widać to jest problem. Zakładam że próbowałeś wyciągać baterię i ponownie uruchomić telefon.
Chyba nie pozostaje nic innego jak pogadać ze sprzedawcą.
Użytkownik
tzn nie że ine pojawia się nic, wrzucam filmik (wiem żę słaba jakość ale widać że ekran nie reaguje przy aplikacjach)
http://www.youtube.com/watch?v=vs1dLi3P … e=youtu.be
Użytkownik
probowalem wyjąć kartę i baterie (nic nie dało) a co do fabrycznych- co one zmieniają (co usuną itd) obawiam ze że mieni mi na chińszczyznę i nie dojdę już do niczego (
Użytkownik
przywróciłem ustawienia fabryczne ale to nic nie dało
Ostatnio edytowany przez akwajuk213D (2012-01-21 10:27:38)
Użytkownik
ok, gry się zainstalowały (nieliczne) niejktórę włączają się tzn ładują i wyłączają (
a pytanie dodatkowe, czy da się zmienić obrazem menu?? (mam czarne) to pod ikonkami??
Na tych telefonach działa mało aplikacji java, głównie ze względu na beznadziejne oprogramowanie, a nawet jak jakieś aplikacje działają to jest z nimi dużo problemów.
Tła w menu nie da się zmienić, chyba że już masz na telefonie aplikację zmieniającą tło, w przeciwnym wypadku może być to możliwe tylko przy modyfikacji oprogramowania (ale i to nie jest gwarantowane)