666
Witam kupiłem Toshibe G 810 i jestem zaskoczony nie działa mi youtube wgrałem OPERE mini 5,1 taka jak powinna być i też nie działa stale stoi buforowanie na 0 procent Miałem inne słabe telefony i działało Aha mam wifi i tylk przez wifi próbowałem , bo po to to chyba jest Czekam na poradę gdzie jest błąd Pozdrawiam
Youtube w urządzeniach z Windows Mobile... już dawno przestałem się łudzić że będzie działał na jakimś sensownym poziomie. kiedyś przy pomocy core playera dało się oglądać Youtube i to nawet w dobrej jakości, ale później YT zmieniło sposób przesyłania danych i od tego czasu przestało to działać.
W ostateczności możesz zrobić tak: Wejść na youtube mobile, skopiować link do filmiku i uruchomić go w core player (tylko pamiętaj żeby skopiować link do strumienia filmiku a nie do strony filmiku)
666
Dzięki za poradę ,ale słuchaj miałem Samsunga omnia lite nie pamiętam dokładnie teraz tej nawy ,ale miał też WM i tam bez problemu odbierał filmiki a buforowanie trwało parę sekund To mówisz że innej rady nie ma .To jestem zdziwiony Hmmmmm normalnie ta Toshiba mnie zawiodła Pozdrawiam cię jak byś coś wymyślił to napisz