Użytkownik
Witam
Mam na imię Sławek jak widać zresztą zarejestrowałem się na tym forum bo chcę się soc dowiedzieć na temat "i9".Mam nadzieje ze mi coś podpowiecie na temat tego telefonu i pomożecie wybrać jakiś model .
Witam-z tej strony Marcin. Jak wszyscy chyba potrzebowałem pomocy i po usilnym szukaniu trafiłem na to forum. Pozdrawiam wszystkich użytkowników.
Witam Wszystkich. Trafiłem Tutaj szukając konfiguracji GPRS do mojego wynalazku i działa (wykorzystałem konfigurację dla Nokii). Ale dalej lipa, bo mam Ciphone MINI PHONE 009. Będę wytrwale szukał ale coś mi się zdaje, że będę musiał założyć nowy temat bo np. nie mam Javy i jar.y nie idą. Fajna strona i napewno będę tu częstym bywalcem.
Witam wszystkich.
Mam na imię Paweł. Co tu jeszcze napisać hmm... Obecnie jeszcze się ucze i zajmuje się od czasu do czasu telefonami jak coś się popsuje, posiadm obecnie se c702. A moje hobby to motoryzacja. Jak macie jakieś pytania związane z telefonami lub autami to piszcie, postaram się odpowiedzieć.
Ostatnio edytowany przez ahmed06 (2010-11-20 11:34:42)
Witam serdecznie wszystkich:) mam na imię Iza zarejestrowałam się na tym forum z nadzieją że ktoś mi pomoże . Mam od kilku dni telefon Samsung Diva prosiłabym kogoś o podpowiedź co do aplikacji gg nie moge jej sciągnąć i nie wiem czy i w jaki sposób to zrobić telefon mam w sieci Era . Próbowałam już przez sms ale wyskakuje mi stronka że brak tej aplikacji do sciągnięcia , może ktoś wie jak to zrobić i czy wogóle się da. Pozdrawiam wszystkich:)
Ostatnio edytowany przez Bella (2010-12-08 14:51:28)
Witam wszystkich. Mam na imię Kamil i kilka minut temu się zalogowałem. Zobaczę sobie co tutaj piszecie i później stworzę na pewno własne wątki. Pozdrawiam Wszystkich
Witam,
jestem tu nowy I zielony jak skórka tego forum jeśli chodzi o pda
Stałem sie posiadaczem HTC Touch2 w te święta
Mieszkam w okolicach Gliwic na Śląsku.
Nowy użytkownik
Jak wszyscy, to i ja Mam na imie Adrian, na codzień zajmuję się motoryzacją.. Od kilku dni męczę się z nowym telefonem Lg T300.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego korzystania z forum.
Witam wszystkich serdecznie. Po długiej nieobecnosci, spowodowanej zawirowaniami losu z prawdziwa przyjemnością odwiedzam miejsce, które stworzyłem. Muszę przyznać że jestem pod dużym wrażeniem. Zarówno Administrator Michał jak i cała ekipa forum zasługują na najwyższe wyrazy uznania. Ponieważ sam wypadłem nieco z obiegu a zaległości w wiedzy na temat GSM są trudne do nadrobienia, biąrąc pod uwagę niesamowity postęp w tej dziedzinie, mogę w tym momencie bardziej kibicować niż udzielać sie na forum. Bedę teraz jednak częstym gościem tutaj i w miarę możliwości zawsze posłużę pomocą. Pozdrawiam wszystkich gorąco, zarówno starą forumową wiarę jak i tych, którzy dopiero dołaczyli do naszej społeczności.
Użytkownik
witam mam na imię oskar i mam chinola Sciphone'a w995 z wifi i dwoma kamerkami
Witamy Damian. Już cie lubie bo widzę, ze używasz mojego ulubionego telefonu