Tak jak przystoi, witam wszystkich serdecznie jako pierwszy. Prywatnie mam na imie Zbyszek. Moje hobby to zamęczanie telefonów i to już od wielu lat. Stąd też był pomysł na zalozenie forum o tematyce gsm. Zapraszam do czynnego uczestnictwa i
życzę milych wrażeń.
No to może i ja...
Witam wszystkich, mam na imię Michał, oprócz pracy i grzebania w telefonie notorycznie naprawiam swój samochód!
Zapraszam do korzystania z forum!
Pozdrowienia dla wszystkich!
VIP
Jak wszyscy to babcia też
Witam wszystkich mam na imię Bogdan, na codzień pracuję w serwisie samochodowym.
Wolne chwile spędzam z moją Niunią, oraz rozkminiam Sciphona
Pzdr
Ostatnio edytowany przez oizdob (2009-09-07 14:57:54)
VIP
Kejter napisał:
oizdob napisał:
mam na imię Bogdan
teraz rozumiem oizdob
hehe, kurcze pióro koniec z anonimowością
VIP
trigue1 co taki nieśmiały jesteś. Napisz coś o sobie, jak masz na imię, itd.
Mam przyjemnosc przedstawic wszystkim nasza nowa kolezanke moderatorke Aniteczka zajmie sie nico kulejacym Hyde Parkiem, oraz innymi sprawmi zwiazanymi z prowadzeniem forum. Mam nadzieje ze pomozecie jej sie tu zagospodarowac
Serdecznie witam wszystkich użytkowników tego forum Mam na imię Anita i jestem tu nową osobą myślę , że mi sie tu spodoba
i zostanę na dłużej
Mam nadzieję, że na początku bedziecie mi podpowiadać co mam robić bo jak narazie nie mam doświadczenia
Z góry wam bardzo wszystkim dziekuję
Post kolegi o nicku Jaroooslaw został przeniesiony do działu GSM ze względu na treść
Skoro mam chwile to tez się przywitam
Tak jak Kejter mam na imię Michał (co chyba łatwo zauważyć ). W tym roku zaczynam studia na politechnice rzeszowskiej. Oprócz pisania na forum zajmuje się telefonami, ścieraniem klawiatury w komputerze
a czasami (ostatnio raczej rzadko) sklejaniem modeli.
Witaj Michałku słyszałam już co nie co o Tobie
mam nadzieję, że bedzie nam sie tu miło rozmawiało
pozdrawiam
Staly bywalec
Witam Was, mam na imie Jarek. Hm,trafiłem tu przypadkiem,gdyż szukałem pomocy i jakos czuje że sie zadomowiłem i zainteresowałem pogłebieniem wiedzy o tel komórkowych,gdyż od zawsze praktycznie nie uzywalem ich wylacznie do komunikacji
A wiec, miło że moge tu byc z Wami,
Pozdrawiam Ciepło.
To mi sie wlasnie podoba. Plus za obywatelska postawe
Witam,
mam na imię Justyna, pasjami zajmuję się ludźmi (zawodowo) i telefonami (czysto amatorsko).
myślę, że będę tu często wpadać z wizytą
Miłego dzionka!
Witaj Justyna jak widzę pierwszego posta napisałaś w tym dziale wiec się od razu zacząłem zastanawiać czy szukałaś rozwiązania jakiegoś problemu czy tez po prostu grzebałaś po internecie??
Po prostu się chciałam na razie przywitać Mam sciphona od kilku godzin i na razie się nim bawię. Sporo informacji znalazłam na tym forum. Może i ja kiedyś będę mogła pomóc