Ja ostatnio bardzo mało sie nudzę, ale jeżeli mi sie nudzi to przewaznie pisze z kimś na gadu... albo odwiedzam nasze forum i staram sie wymyślić coś nowego:)
Wieczorami przeważnie sobie czytam o ile nie jestem za bardzo zmęczona
666
Witam ja tak bardzo się nie nudze bo pomagam najleprzej koleżance w sklepie , i bardzo fajnie spędzam czas . Pozdrawiam ją z całego serca.
Witajcie . Mój sposob na nudę...nigdy się nie nudzic
,ale zdarza się ,że i mnie nuda łapie,to wtedy właźe na chat,albo tak jak Anitka na gg.lub zaglądam na te forum
. Pozdrawiam
To znowu ja ,tak sobie pomyślałam,źe grudzień to nie jest miesiąc nudny/no my kobiety to wiemy/zawsze jest coś do zrobienia w domu przed Świętami,to okna umyć itp.także nie ma czasu się nudzić. Pozdrawiam
A której koleżance tak pomagasz ?? Mam nadzieje ze nie masz mnie na myśli hehe
Masz rację Joa w grudniu nie ma czasu na nude zwłaszcza jak sie bedzie pracowało na dwie z miany hehe
Dawniej jak się nudziłem to bawiłem się klejeniem modeli ale niestety obecnie nie mogę się zmusić do takiej zabawy (wygrywa komputer).
Obecnie najczęściej marnuje swój czas przed komputerem (najczęściej gry), rzadziej uczę się
Różne czasami jakieś gry z typu prince of persia (trylogia), sudeki kiedy indziej jakieś nawalanki typu GTA a czasami strzelanki internetowe (np. CS) grywałem także w gry typu Twierdza, Jagged Alliance , Rayman, starcraft, world war III.
A ty bawisz się grami??
wiesz teraz nie mam zupełnie czasu na gry ale jak miałam troszkę czasu to przyznam sie ze wciągneło mnie klika gier przez które zarwałam nie jadną noc
ahhh to były czasy
zostały tlko wspomnienia hehe
Przeważnie interesowały mnie gry dla chłopaków hehe wydają mi sie ciekawsze:)
VIP
Ja tam zbytnio wolnego czasu nie mam xD choc nie powiem zdaza sie bo bym oswirowal... kazdy dzien to perkusja, pad, anglik... rzadziej matma ale juz po swietach sie biore.... skladanie sciezek dzwiekowych... nom nasze forum.... komorki (test) etc
caly ja xD
to masz ciekawy tryb życia taki pracuś z Ciebie aż się dziwię że znajdujesz czas żeby coś do mnie napisać
VIP
A znajduje bo tez nie mozna caly dzien sie katowac hehe xD trzeba popisac i byc na bierzaco co przyjaciele porabiaja
He he Dzieki za przemiłe słowo i za to że uważasz mnie za przyjaciela
wkoncu mam trochę czasu dla siebię i bede mogła się wreszcie po nudzić
ale za tym tęskniłam
666
Ostatnio mam dobry pomysł na nude , rana wstaje biore łopate i dalej do sniegu i tak co dzień .Aby do wiosny.Pozdrawiam ANITE
Dziekuje za pozdrowienia i wzajemnie
ciekawy sposob na nude
skoro juz masz taką wprawe w tym odśnieżaniu
to przyjedz do mnie i mi drogę do pracy odśnież bo dziś nie mogłam z Tąd wyjechac
pozdrawiam również.