Witam
Mam kupe telefonow a akurat z tym mam problem.
Jaka sciagna ta Opere Mini 3.1 zeby dzialala pod touch screenem?
Czy to samo sie przystosowuje do ekranu?
Nastepna rzecz . Wysylam konfigurator automatyczny ze strony plusa i slysze zaklucenia w glosnikach od kompa jak by mialo cos przyjsc ale nic nie przylazi. Wysylalem pod nokie 2630
i taki OT . Wiecie moze czemu mi ekran miga . Tzn nie to ze gasnie calkiem ale miga w sensie tym ze raz jest ciemniejszy ekran raz jasniejszy.
Pozdrawiam!
Witaj Mietek. Jeżeli masz problemy z pobraniem konfiguratorów to najprościej zrobić to ręcznie. W dziale "Jak to zrobiłem" znajdziesz co trzeba. Opery praktycznie we wszystkich wersjach są dostosowane do dotykowców. Osobiście polecam v.4.1pl. Strony z linkami do plików poszukaj w "Linkowni"
nie wiem jaki masz model sciphona ale konfiguratory najlepiej pobierać pod nokię 3510i
A co do ekranu to gdzieś na tym forum czytałem już o czymś podobnym i jak dobrze pamiętam okazało się że to wada telefonu. Najlepiej poszukaj na forum.
Tutaj masz wszystko czego ci potrzeba aby skonfigurować to ręcznie:
http://www.adminer.pl/gprs/
a ja wogole to ustawic? Bo zawsze bylo zeby nowy zrobic a tutaj mozna jedynie zastapic jakies ustawienia bo mam kupe jakis China cos tam itd.
Internet>Dane Konta>GPRS
edytuj jeden profil i wpisz to co jest na stronie którą ci podałem
Gdzieś były te dane do ręcznej konfiguracji, ale czy tak czy siak jest to bardzo proste. Wchodzisz w Service->Konto danych->GPRS. Tam sobie wybierasz którykolwiek niepotrzebny profil i wchodzisz w edycję. Dla internetu wpisujesz: Nazwa pliku-PlusGSM, APN-www.plusgsm.pl Nazwa i haslo pozostawiasz puste, Uwierzytelnienie-Normalne. Dla WAP Nazwa pliku-Plus WAP, APN-wap.plusgsm.pl Reszta tak jak poprzednio.