GSM dla wszystkich

Forum dla szeroko pojetej rzeszy milosnikow i uzytkownikow telefonow komorkowych. Mile widziani wszyscy - od kompletnych laikow po specjalistow w tej dziedzinie.

#1 2009-11-15 17:13:43

Dawca

Nowy użytkownik

Punktów :   
Model telefonu/ów: Motorola V3i
Operator: Plus

sciphone i9+++ INFO

Siemka mam takie małe pytanie zwiazane z telefonem marki Sciphone i9+++ ,a mianowicie chciał bym sie dowiedziec czegoś o tym telefonie.
Jakies informacje ogólne,jakie ma plusy oraz minusy i czy jest wart swojej ceny.
Z góry dzieki za pomoc.

#2 2009-11-15 17:19:41

tomaszg1982

Moder-stazysta

10297511
Punktów :   

Re: sciphone i9+++ INFO

co konkretnie chciałbyś wiedzieć?ja mam i68+ od kilku dni.Napisz na gg do mnie 10297511 lub poszukaj na forum

mam chińczyka i68+ jest ok!!!

#3 2009-11-15 17:31:15

Dawca

Nowy użytkownik

Punktów :   
Model telefonu/ów: Motorola V3i
Operator: Plus

głownie chodzi mi o menu z tego co widzialem na allego te telefony sa sprzedawane z polskim oraz ciekawi mnie tez awaryjnosc tego telefonu.

#4 2009-11-15 17:38:39

tomaszg1982

Moder-stazysta

10297511
Punktów :   

Ja swojego kupiłem na allegro ma po części spolszczone menu ale nie wszystko, podstawy są po polsku, są też błędy w tłumaczeniu. Bateria trzyma mi jeden dzień normalnego użytkowania, nie wiem jakim cudem nie którym trzyma 3 dni. Po za tym nie jest zły, nie jest to w prawdzie iPhone bo do niego to mu wiele brakuje, napisz na gg jak chcesz pogadac

#5 2009-11-15 17:43:41

Koron

Aktywista

Punktów :   
Model telefonu/ów: telchina.pl
Operator: telchina.pl

Z tego co czytałem to nie którym d.....y się coś już od samego początku a inni śmigają pół roku i nic Minusy? Napewno to że jest chiński, baaardzo słabiutkie odtwarzanie filmów, nie którym bluetooth praktycznie nie działa, problemy z tym że telefon w play'u odbiera sam połączenia... Nie każdy tak miał ale większość osób, w innych sieciach nie którzy też tak mieli. Słabiutkie słuchawki w zestawie. O grach możesz teoretycznie pomarzyć. Z plusów to chyba to że jak na chiński wyrób jest przyzwoicie wykonany, niska cena jak za nowy telefon, slot kart pamięci, dual sim, radio, czułość dotyku. Pewnie znalazło by się więcej rzeczy które można wymienić ale napisałem tak w skrócie. Pisałem to co widziałem na filmikach i wyczytałem z tego forum, jakby co to na moim forum masz 5 częściową video recenzje tego fona

Wszystko pięknie, ale tego typu słownictwo tu nie przejdzie. Jak już musisz coś dosadniej napisać to kropeczki

Ostatnio edytowany przez Uzi (2009-11-15 19:54:35)

telchina.pl SciPhone STAR NOKLA DaPeng

-Ciekawe informacje!                                                                      -Wiele tapet!
-Miła atmosfera!                                                                              -Info o nowościach
-Fachowa pomoc!

#6 2009-11-15 17:59:07

tomaszg1982

Moder-stazysta

10297511
Punktów :   

Tak Koron ma racje, filmy to porażka tylko 3gp mp3 też nie powala, słuchawki w zestawie to lipa, ale plusem jest że można kupić lepsze słuchawki i mini jack. Gry działają nie wszystkie. Plusem jest że są dwie baterie w komplecie ale u mnie nie było ładowarki do osobnego jej ładowania. Była za to folia na ekran, karta 2 GB i skórzany futerał. Wykonanie samego telefonu jest dobre, materiały nie są najgorsze. Troche za słaby głośniczek do dzwonienia. Najlepszy jest DUAL SIM dzisiaj testowałem działa bez problemu.

Stopka forum

RSS