Użytkownik
Problem pojawił się pare dni temu, nie zmieniałam nic w ustawieniach czego nie rozumiałam i co mogłoby zaszkodzić komórce, opis tego co się dzieje:
-gdy słucham muzyki na słuchawkach i ktoś do mnie dzwoni, odbieram i po ok. 2 sek następuje koniec połączenia, w drugą stronę działa to tak: słucham muzyki, "wyjdę" z odtwarzacza, nadal mam podłączone słuchawy- chce się połączyć z kimś- sygnał zajętości przez moment i znów rozłącza-> to się dzieje chyba od trzech dni
-wcześniej gdy słuchałam muzyki mogłam wyjść do głównego menu za pomocą przycisku(nie będę go określać bo jest tylko jeden-okrągły,duży) klik i wychodziłam, teraz jest to niemożliwe i żeby wyjść z trybu odtwarzania muzyki muszę wyciągnąć na chwile słuchawki z telefonu i wtedy sie udaje wyłączyć i przejść do menu
-dziś chciałam przegrać trochę muzyki, po podłączeniu kabla usb telefon fiksuje(dosłownie) "ładowarka podłączona" "ładowarka odłączona" i tak ze dwa razy (kabla nie ruszam to się dzieje samo) albo dzieje się to co w przypadku gdy chcę wyłączyć telefon- nagle z góry zjeżdża napis "Slide to power off"i na dole "anuluj" robie anuluj i wpada okno z trzema opcjami-klikam na urządzenie magazynujące i albo "ładowarka odłączona" albo "slide to power off"
to ostatnie przeważyło szalę, mogę dzwonić bez zestawu sł. ale MUZYKA?!!
baardzo proszę o pomoc
Co do muzyki i połączeń to nie wiem co się dzieje. Ale to z tym kablem to, albo masz wejście zryte, albo kabel, albo jedno i drugie. Miałem tak samo ... Jedynie jak trzymałem kabel pod kątem jakiś 45 stopni w stosunku do telefonu mi się nie odłączał ...
Użytkownik
co do kabla to dziwne bo jeszcze dzień wcześniej normalnie ładowałam telefon i było ok, pewnie mam zły zwyczaj ale ładowarka zawsze siedzi w gniazdku i nic kabla nie rusza;/
co do połączeń nikt nie ma pomysłu dlaczego dzieją się takie rzeczy ?
Mogła ci antena paść i zasięg tracisz ...
Albo ... Ale to nie przy takiej ilości prób ... może coś z operatorem.
Narazie tylko to mi przychodzi do głowy.
Użytkownik
Też się zastanawiałam nad operatorem bo mi się popsuła karta plusowa, ale w innym telefonie też nie działa, może to coś uszkodziło w komórce? Coś mi się wydaje, że coś poleci do naprawy......