Strony: 1
hey, nie wiem czy to tutaj powinnam zamieścić...
mam dwa problemy:
jak włączyć klawiaturę podczas rozmowy? kiedy muszę np. wklepać numer wewnętrzny...? jestem w kropce...
a druga sprawa: kiedy odbieram coś przez blutacza, pojawia się komunikat dysk pełny nie wiem czemu, a jak już uda się odebrać jeden mały obrazek to potem nie ma go w ogóle w telefonie ani na karcie. znika po prostu... jak ustawić żeby zapisywał to wszystko na karcie, tam gdzie jest miejsce?
pomóżcie...
VIP
Jeśli chodzi o klawiaturę to u mnie podczas rozmowy pokazuje się tabelka z różnymi przyciskami, i jest między innymi coś takiego ::: I klikając na to mam klawiaturkę
keypad
Nie wiem jak jest w i68.
A co do "blutacza" to niech się inni wypowiedzą bo ja osobiście go nie używam.
Blu to też jest "fajny" patencik na tym telefonie ... Miałem też takie coś i to był tak samo obrazek, ale nie malutki, bo 1.4 MB. A ile masz miejsca wolnego na telefonie i MS ? W tym momencie nie mam swojego SciPhona, ale pamiętam, że coś tam było w ustawieniach i w blu ... Tylko tak mogę pomóć.
w ustawieniach blue musisz zaznaczyć docelowy katalog czyli karta i np received wtedy wszystko tam sie zapisze
jak pomogłem zaplusuj zawsze to motywacja do dalszej walki
na GG proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderowania forum
u mnie właśnie nie pojawia się nic co mogłoby przypominac klawiaturę, a co gorsza, nie ma też tego w opcjach podczas rozmowy... /// porażka... czy ktoś wie jak temu zaradzić? niemożliwe żeby tego nie dopatrzono...to jest mankament ewidentny...
a blutacz ma sam w sobie ustaiwony katalog recieved, i co najciekawsze nie ma go na karcie. utworzyłam go ręcznie i zaznaczyłam w opcjach, a on dalej twierdzi że nie ma miejsca na karcie
a jak zapisał mi jeden obraz to go po prostu nie było w pamięci ani karty ani telefonu... no rzucić nim o ścianę to mało...
u mnie bluetooth na początku zadziałał, a teraz działa kiedy mu się chce (częściej nie działa)
Mimo włączenia widzialności, jest niewidzialny dla innych urządzeń, a jak już się ujawni to za cholerę nie chce przyjąć pliku, po prostu nie reaguje. Na początku (chyba 2 razu) wyskoczyło okienko do wpisania klucza dostępu, po czym plik normalnie przyjął, a teraz to nawet tego niema.
Poza tym od samego początku nie mogę przesłać plików na inne urządzenie, bo blutacz się z nimi nie łączy. INQUIRY NEW DEVICE ------ SEARCHING .......SKASUJ (tłumaczenie- puste)
lub:
SERVICE LIST.......REFRESHING.......SERVICE LIST EMPTY
ma ktoś jakiś pomysł co z tym blue...
Ostatnio dosyć często przesyłałam pliki z komputera na sciPhona i nie mam z tym żadnych problemów. Bywa, że komputer nie prześle pliku wtenczas w telefonie odświeżam połączenie poprzez Bluetooth z komputerem. Po tej operacji wszystko gra
Co do przesyłania plików przez Blu też tak miałem ... Ale co zauważyłem ... Jak włączasz Blu i jest komunikat Switching Bluetooth On to wtedy musi ci ktoś wysłać plik i wtedy łapie ... A co do wysyłania plików innym to nie miałem jakoś okazji. A odnośnie komputera to ja wolę kabelek USB
Strony: 1