GSM dla wszystkich

Forum dla szeroko pojetej rzeszy milosnikow i uzytkownikow telefonow komorkowych. Mile widziani wszyscy - od kompletnych laikow po specjalistow w tej dziedzinie.

#1 2009-10-23 12:16:32

mwerd

Nowy użytkownik

Punktów :   

Kilka pytań odnośnie i9+++

Na wstępnie chciałbym się ze wszystkimi przywitać.

Właśnie się stałem posiadaczem i9+++, mam w związku z tym kilka pytań. Nie udało mi się znaleźć tego na forum.

1. Gdy mam kontakty zarówno na telefonie jak i na kartach sim, próbuję wyszukiwać osoby poprzez szybkie wyszukiwanie to wyświetlają mi się kontakty z tych trzech źródeł. Można gdzieś np. ustawić aby szukanie odbywało się tylko w telefonie?

2. Gdy mam ustawiony tryb cichy, gdy odblokowuję klawiaturę albo ją blokuję słyszę dźwięk, mogę go wyłączyć? Gdzie mogę zmienić jego głośność? Tak samo np. przy ustawianiu godziny czy daty jest dzwięk, mogę to wyłączyć lub sciszyc? I podobnie z dźwiękiem aparatu.

3. Chciałbym spis kontaktów edytowac na komputerze, czy jest jakieś oprogramowanie które na to pozwoli?

4. Gdzie podczas pisania sms'ów mogę zmienić klawiaturę na polską?

5. Gdy łączę się z laptopem przez Bluetooth to jedynie w trybie remote - telefon jest pilotem. Mogę jakoś mienić to na taki tryb aby widoczna była pamięć telefonu?

Dzięki za pomoc.

Ostatnio edytowany przez mwerd (2009-10-23 12:38:05)

#2 2009-10-23 12:57:25

Lucass

VIP

Punktów :   38 
Model telefonu/ów: i9+++
Operator: play/iplus

Re: Kilka pytań odnośnie i9+++

wszystko juz było poszukaj potem pytaj

zamykam

jak pomogłem zaplusuj zawsze to motywacja do dalszej walki

na GG proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderowania forum

Stopka forum