Mozecie tu wklejać muzyke jaka lubicie słuchacie moze być z tel .stron www ,lub dowolny link muzyki jaka lubicie tak ze powstałaby nam mała wideoteka ,teledyski,itp:D
//edit michal76: Poprawiłem link do YouTube (możliwość odtwarzania w poście)
zbyniu mam pytanie czy da rade tu wgrywać wideo czy mnie sie tylko nie udało
Mozna dac jedynie link przekierowujacy. Z muzyka tu wiele nie zdzialasz
Zobacze jeszcze jak bede w domu co mozna zrobic bo nikt tu jeszcze klipow nie wstawial
to zobacz zbyniu zobacz a nóż sie uda i spodoba?
jak nie to choc przekierowanka
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cbcy9gtQKt8&hl=pl&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cbcy9gtQKt8&hl=pl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
ciesz mnie to
Może pomyślimy jakoś wspólnie jak by Tu zaprosić jak najwięcej gości ? co Ty na to ??
super musze spróbowac
666
Witam mam taki pomysł który dałem przez pomyłkie do rubryki filmy , chodzi oto można by storzyć taką liste 100 najleprzych plyt rockowych wszech czasów . Jak to widzicie POZDRAWIAM
zapraszajcie kogo chcecie im nas tu więcej tym lepiej;)
zrob ta liste i moze inne listy tez moga powstac i zobaczymy co kto lubi i mozemy uczynic takie typy muzyki
666
Mojom 1 płytom jest DARK SIDE OF THE MOON / PINK FLOYD. 2 . ELECTRIC LADYLAND / JIMI HENDRIX, 3 , II LED ZEPPELIN ,4, IN THE COURT OF THE CRIMSON KING / KING CRIMSON, 5, IN ROCK / DEEP PURLE, 6, 4/ LED ZEPPELIN, 7, HIGHWAY TO HEL / AC/DC, 8. PARANOID / BLACK SABBATH, 9. TUBULAR BELLS/ MIKE OLDFIELD,10, CHEAP THRILES / JANIS JOPLIN To moja pierwsza 10tka . Jak to widzicie????
moje top ten
1. U2 - Rattle and Hum
2. Vangelis&Anderson - Friend of mr. Cairo
3. Oldfield - Island
4. J.M. Jarre - Revolution
5. Sting - Fields Of Gold
6. The Police - Synchronicity
7. Dire Straits - Brother in arms
8. The Cure - Disintegration
9. Quen - A kind of magic
10. Platoon Soundtrack
jak pomogłem zaplusuj zawsze to motywacja do dalszej walki
na GG proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderowania forum
666
Fajnie mamy już 20 płyt , widze że gusta prawie takie same.