666
Pisałem już ale nie w tym dziale , a mianowicie w mojej Toshibie nie idzie odtwarzać filmów z youtube stale się byforuje na 0 procent .Wgrałem OPERE 5,1 I nic nie pomogło Może wy wiecie w czym błąd Przecież tel takiej marki nie powinien mieć z takim czymś problemów Chciałem napisać jeszcze że znalazłem jakiś filmik w necie i normalnie go wyświetlał ,a youtube ani róż Proszę o pomoc Pozdrawiam
666
Chciałem napisać i jednocześnie samemu sobie odpowiedzieć na moje zadane pytanie ... dawno zadane pytanie I nie dostałem odpowiedzi niestety A mianowicie by youtube dobrze działało to wystarczy wgrać youtube na WM i sprawa załatwiona super działa i się nie zacina Bo ktoś tu napisał że youtybe teraz nadaje inaczej i na WM nie działa jak dawniej POZDARWIAM
Ja pisałem że youtube zmienił sposób nadawania, i jest to prawda, ale problem pojawia się tylko w przypadku coreplayera. A o aplikacji youtube nie wspominałem, bo u na moim uni się przycina i doszedłem do niesłusznego wniosku że aplikacja jest po prostu źle napisana, ale skoro mówisz że u ciebie działa dobrze to najwyraźniej jest to problem z moim HTC (pewnie brak mu wydajności, albo jest to kwestia braku sprzętowego wsparcia dla H264). No i dochodzi jeszcze kwestia rozdzielczości, i tego że Qualcomm MSM7200 ma najprawdopodobniej dodatkowy rdzeń do obsługi niektórych urządzeń peryferyjnych (aby nie zajmowały głównego rdzenia)