Gość
michal76 napisał:
Korniszon napisał:
Karta graficzna: Nie wiem dokładnie jaka ale 4 gb i coś GeForce
A nie chodziło może o to że karta ma pamięć DDR4? Bo 4 GB ramu to trochę dużo... chociaż z drugie strony... Jeżeli policzysz z pamięcią alokowaną dynamicznie to wtedy jest to możliwe (nie pamiętam jak się ta technologia nazywała). A jak by na to nie patrzeć z ddr4 to długo w grafikach nie korzystali.
Nie chodziło ze karta ma pamieć DDR4 karta ma pamięć DDR3. Jak składałem kompa to miałem mieć karte 1gb ale za długie opóźnienia dostałem lepszy procek i karte 4gb to jest chyba coś palit GeForce
Dodano 2011-08-08 18:31:38:
filips1998 napisał:
4 x 3.08 ghz 512 ram i mam zamiar dopkupić 2gb oraz 64 mb karta graficzna mam zamiar dokupić 512mb.
Mało wiarygodne. A jak tak to gdzie kupiłeś kompa 4 rdzeniowego z 512 mb gram ? i 64 mb karta graficzna. Coś mi się wydaje, że blefujesz.
Korniszon napisał:
filips1998 napisał:
4 x 3.08 ghz 512 ram i mam zamiar dopkupić 2gb oraz 64 mb karta graficzna mam zamiar dokupić 512mb.
Mało wiarygodne. A jak tak to gdzie kupiłeś kompa 4 rdzeniowego z 512 mb gram ? i 64 mb karta graficzna. Coś mi się wydaje, że blefujesz.
Znalazłem grafikę z 4GB ramu mianowicie Asus GeForce GTX285 więc jednak robili takie grafiki
A odnośnie tego "czterordzeniowego" procesora z 512 MB ram to patrząc po zegarze obstawiałbym, że to jest Intel Pentium 4 3.08GHz i wtedy reszta parametrów by się zgadzała ale nie mam 100% pewności co do tego.
Gość
Właśnie też kiedyś miałem kompa Intel pentium 4 procek i myslalem ze to 4 rdzeniowy.
To chyba była najgorsza seria procesorów jakie wypuścił intel, tylko nigdy się do tego nie przyznali
Gość
Racja po jakimś czasie zaczął się ciąć komputer. Choć nie przyznam dobry był
Gość